Zbog snimanja reklame povremeno će se zatvarati glavna prometnica, dio šetnice u potpunosti zatvoren @ Slatina

Objavljeno 13.07.2017.

…ilustracija…

Organizatori snimanja javili su i da će sutra privremeno zatvarati promet u intervalima 10 puta po tri minute u periodu od 8:30 do 10:30 sati, a djelatnici PP Opatija će u tim periodima regulirati promet

Opatija – Zbog snimanja reklame koje je zakazano za danas, 13. srpnja, od 6 do 20 sati na prostoru opatijske Slatine na snazi će biti ‘posebna regulacija prometa’.

– Lokacija na kojoj će se snimanje odvijati nalazi se pored plaže Slatina, odnosno na šetalištu od srednjeg ulaza na plažu u pravcu hotela Milenij. Koristit će se cijela širina šetališta na tom potezu, od metalne ograde uz plažu do ceste te 17 parkirnih mjesta uz šetalište. Zbog snimanja taj dio šetnice sutra neće biti otvoren za šetače, ali će komunikacija prolaznicima biti omogućena zaobilazno, preko plaže Slatina, o čemu će organizatori postaviti i obavijest, dok će zaštitari – ukoliko je potrebno, na licu mjesta dati sve dodatne potrebne informacije. Organizatori snimanja javili su i da će sutra privremeno zatvarati promet u intervalima 10 puta po tri minute u periodu od 8:30 do 10:30 sati, a djelatnici PP Opatija će u tim periodima regulirati promet, stoji u službenom priopćenju objavljenom na stranicama grada uz napomenu da ekipa iz produkcijske kuće Light film zahvaljuje građanima na razumijevanju i pomoći pri realizaciji ovoga projekta.

I. M. / PodUčkun.net

Vrati se natrag »