Wine & Dine večeri u Astoria Designhotelu @ Opatija

Objavljeno 10.06.2015.

hotel_astoria_2015 (1)_01

Spoj vrhunskih hrvatskih vina, iznimnog kulinarskog umijeća chefa Saše Vojnovića i glazbenih poslastica Dua Timeless, čini Wine & Dine večeri pravim mamcem za sve gurmane.

Opatija – Nova sezona Wine & Dine večeri započinje ove subote, 13. lipnja, u 20 sati u Astoria Designhotelu Opatija. Spoj vrhunskih hrvatskih vina, iznimnog kulinarskog umijeća chefa Saše Vojnovića i glazbenih poslastica Dua Timeless, čini Wine & Dine večeri pravim mamcem za sve gurmane.

hotel_astoria_2015 (6)_01

– U eno-gastro kalendar našeg Astoria Designhotela Opatija ove smo godine uvrstili gostovanje 5 vinarija. Već 13. lipnja naši će gosti imati priliku uživati u vinima Markota iz Pleternice, nakon čega se s kontinenta selimo u Istru i 04. srpnja ugošćujemo vinariju Franković iz Buja. 25. srpnja slijedi vinarija Erdut, 15. kolovoza vinarija Blato 1902, a putovanje hrvatskim vinogorjima završavamo 05. rujna kada će gosti moći kušati vina Prelac iz Momjana. Hrvatska je bogata eno-gastro adutima i želja nam je bila da našim gostima, ali i svim gurmanima, prezentiramo upravo tu njenu šarolikost, bogatstvo i autentičnost. Želimo da svaki pojedini trenutak ove večeri naše goste oduševi i da se ona nađe visoko na ljestvici top ljetnih doživljaja, ističe direktorica Loredana Perčić.

Da tako bude pobrinuti će se Chef Saša Vojnović, 31 godišnji kulinarski entuzijast koji na poziciji šefa kuhinje Astoria Designhotela Opatija provodi već četvrtu godinu. Slavonac s opatijskom adresom vješto spaja okuse mora i kontinenta, a za svoj rad nagrađen je 2013. godine u akciji TZ Kvarnera za najboljeg kuhara na Kvarneru.

Odaberite vinsku regiju koju želite istražiti i upoznati i rezervirajte Wine & Dine večer u Astoria Designhotelu Opatija po cijeni od 199 kn po osobi na broj telefona: 051/706 350 ili e-mail: reception@hotel-astoria.hr

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »