VIDEO: Panonski mornar ponovo stiže u Opatiju – Đorđe Balašević ovog petka nastupa na Ljetnoj pozornici

Objavljeno 09.08.2017.

Arhiva

U slučaju kiše, koncert će se održati sljedeći dan, u subotu, 12. kolovoza u 21 sat na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Opatija – Ljubitelji glazbe novosadskog kantautora Đorđa Balaševića okupit će se ovog petka, 11. kolovoza u 21 sat na koncertu pod nazivom ” Stih iznad svih”.

Jedan od najcjenjenijih kantautora s prostora bivše države, nakon pet godina ponovno će održati koncert sa svojim ‘Mangupima’ i pritom publici priuštiti maratonski nastup prepun emocija. Balaševićeve pjesničke slike pratit će jedinstvena scenografija pripremljena posebno za magičan prostor opatijske pozornice.

U posljednje vrijeme Đole koncerte najavljuje u video formi, pa je tako i ovog puta stigla na red Opatija. U gotovo pola sata priče Đole je prepričao svoj prvi glazbeni doticaj s Opatijom, kao i anegdote koje su popratile njegov nastup na Opatijskom festivalu.

Cijena ulaznice iznosi 170,00 kuna, a iste možete kupiti u prostorijama Festivala Opatija, u Dallas Music Shopu (Splitska 2A) te online na ovom linku

Također, radi održavanja koncerta uspostavlja se privremena regulacija prometa na dijelu županijske ceste 5051, i to tako da se ulica M. Tita od raskrižja s ulicom M. Laginje i ulice F. Peršića (skretanje za hotel Ambasador) do raskrižja s Trgom V. Gortana (ex hotel Zagreb) stavlja u režim jednosmjernog prometovanja desnom prometnom trakom za smjer vožnje zapad (prema Lovranu), dok će se lijeva prometna traka do hotela Imperijal koristiti za parkiranje osobnih vozila. Privremena regulacija prometa na snazi je 11. kolovoza od 19 sati do 03 sata.

Serena Calderara / PodUčkun.net

Vrati se natrag »