VIDEO: Kastavac mjeseca veljače je profesionalni boksač Bekim Helshani @ Kastav

Objavljeno 16.03.2017.

Bekim Helshani

Bekim Helshani

Bekim ima 18 godina i nedavno je uspješno krenuo u profesionalne boksačke vode. Debi je imao u Varaždinu krajem 2016. godine i odmah na početku upisao je pobjedu.

Kastav – Bekim Helshani, jedini profesionalni kastavski boksač proglašen je Kastavcem mjeseca veljače. Bekim ima 18 godina i nedavno je uspješno krenuo u profesionalne boksačke vode.

– Debi je imao u Varaždinu krajem 2016. godine i odmah na početku upisao je pobjedu. U veljači je nastupio na vrhunskom boksačkom spektaklu Zagreb Boxing Explosion koji se održao u sklopu Memorijala Jose Sulaiman & Muhammad Ali, a koji se po prvi put održao izvan SAD-a ili Meksika pod pokroviteljstvom WBC-a, stoji u objavi Grada Kastva.

Ova vrhunska promocija boksa okupila je veliki broj boksačkih uglednika i drugih uzvanika, a Bekim je nastupio u kategoriji do 71 kilograma i upisao još jednu profesionalnu pobjedu protiv Benjamina Skendera iz BIH.

Bekim trenira dva puta dnevno, a trener naglašava njegovu disciplinu i upornost te mu predviđa uspješan profesionalni razvoj. Nastupa u kategoriji do 70 kilograma super walterweight i boksom se bavi zadnje 4 godine, a prije toga bavio se kickboxingom.

– U planu su mu nastupi na prestige mečevima nakon čega bi se mogao boriti za titulu internacionalnog prvaka Hrvatske. San mu je jednog dana osvojiti svjetsko prvenstvo. Želimo mu puno uspjeha, poručili su iz Grada Kastva.

U nastavku pogledajte kratki video-prilog o Helshaniju.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto/Video: Grad Kastav

Oznake: , , , , , , , ,

Vrati se natrag »