VIDEO: HDZ – Idemo samostalno na izbore i računamo na drugi krug @ Opatija

Objavljeno 15.02.2017.

hdz opatija izbori 2017 (2)

O čemu je još bilo riječi na jučerašnjoj tiskovnoj provjerite u priloženom video prilogu…

Opatija – Ovog četvrtka, 16. veljače s početkom u 18 sati, u vili Antonio sva zainteresirana javnost imati će priliku saznati izborni program opatijskog HDZ-a, najavili su na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji Marko Ćorić, kandidat za gradonačelnika Opatije te Dina Šverko i Goran Crnković njegovi zamjenici.

Program je rađen u interesu naših građana i u javnom interesu. Upravo smo u ovaj program unijeli sve što muči i tišti naše građane – od javnih potreba u kulturi, sportu, predškolskom odgoju, socijali te sve ono što je našim građanima bitno i s čime možemo podignuti standard života u Opatiji. Projekt plaže i trga Slatina, natkrivanje Ljetne pozornice, proširenje opatijske luke, dom zdravlja i vatrogasni dom samo su neki od velikih infrastrukturnih projekata koje mislimo realizirati. Nemojmo davati našu Slatinu niti jednom koncesionaru, to mora ostati u našim rukama, što se tiče gospodarske djelatnosti, istaknuo je Ćorić koji je pritom odlučno i oštro demantirao sve insinuacije, izmišljotine i podmetanja da je dogovorio pakt s Ivom Dujmićem i da će ga podržati u drugom krugu.

Ni sa kime nisam pregovarao ni o kakvoj suradnji, jer ništa ne radim mimo svog članstva, kojima zahvaljujem na podršci, dodao je Ćorić.

– Sa strane vladajuće stranke i aktualnog gradonačelnika puno priča o mladima i brizi o djeci. No, izgleda da su to priče koje samo dobro zvuče. Jer, da je to istina, sada se ne bi povlačila tema po medijima vezana uz povećanje osnovica djelatnicima u Dječjem vrtiću, dodala je Dina Šverko, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika uz obećanje da će ostvariti pravednost i bolju kvalitetu života za sve građane Opatije.

– Krenut ćemo s pojednostavljenjem birokracije, povećanje broja stipendija, besplatnih marendi, većih naknada za novorođenu djecu , ako i povećanje iznosa sufinanciranja obroka u osnovnoj školi, dodala je Šverko.

Kako su istaknuli na tiskovnoj, na lokalnoj razini ideologija pada u drugi plan i trebala bi se maknuti iz fokusa kampanje, čime su prozvali Fernanda Kirigina, aktualnog zamjenika gradonačelnika i djelomično demantirali njegove istupe u medijima.

Mi računamo na drugi krug i idemo samostalno kako smo i dosada radili. Što će se u drugom krugu događati i vidjet ćemo, dodao je Crnković, još jednom naglasivši da se HDZ ne odriče svog stranačkog suvereniteta poput drugih stranki koje ulaze u koalicije, napomenuo je Goran Crnković.

O čemu je još bilo riječi na jučerašnjoj tiskovnoj provjerite u priloženom video prilogu…

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »