Spoj talijanske i hrvatske glazbe i kulture: Manifestacija Italia & Croazia in musica e arte ovog vikenda @ Mošćenička Draga

Objavljeno 09.08.2017.

Ulaz na sva događanja je slobodan, a program financiraju Zajednica Talijana Mošćeničke Drage, draška Turistička zajednica te Općina Mošćenička Draga.

Mošćenička Draga – Manifestacija „Italia & Croazia in musica e arte“, već tradicionalno dio draškog ljeta koji povezuje domaću i talijansku glazbenu i kulturnu tradiciju, održat će se idućeg vikenda od 11. do 15. kolovoza, na terasi Kuće kulture Betty.

Prvog dana manifestacije, u petak 11. kolovoza u 21 sat nastupit će jazz trio Acros the Line koji čine Bruno Mičetić na gitari, Jacopo Zenette na basu i Alessandro Turchet na kontrabasu, a dan kasnije u isto vrijeme nastupit će VS Mareta s posebnim gostom iznenađenja.

U nedjelju, 13. kolovoza na rasporedu je večer posvećena napoletanskim pjesmama, odnosno program nazvan „Le piu belle canzoni napoletane“ koji će izvesti Vedrana i Andrea Dizdar (klarinet i flauta), Gaj Matić Marović (piano) i Hrid Matić (tenor).

Ponedjeljak navečer, također u 21 sat, Trio Da Capo izvest će koncert nazvan „Mediterranean Journey“, a program će zaključiti koncert „A toto campo musicale“ u utorak, 15. kolovoza u 21 sat na kojem će nastupiti Francesco Squarcia (viola i vokal) te Aleksandar Valenčić (piano).

Ulaz na sva događanja je slobodan, a program financiraju Zajednica Talijana Mošćeničke Drage, draška Turistička zajednica te Općina Mošćenička Draga.

Davor Žic / PodUčun.net

Oznake: , , , ,

Vrati se natrag »