Seminari po metodi Zdenka Domančića @ Opatija

Objavljeno 04.09.2011.

zdenko-domancic…terapije i seminari po metodi Zdenka Domančića održavaju se u hotelu Ambasador…

…biotretmani po Domančićevoj metodi odvijaju se u grupi, a pacijenti se tretiraju pojedinačno ovisno o bolesti, stanju pacijenta i dijagnozi…

Opatija – Za poznatog i svjetski priznatog iscjelitelja Zdenka Domančića znaju širom planeta svi oni koji su iz bilo kojih zdravstvenih razloga trebali njegovu pomoć. A takvi se broje na stotine tisuća kojima je zajedno sa svojim učenicima Domančić pomogao u trideset godina iscjeliteljskog rada.

“Bioterapija po metodi Zdenka Domančića” spada u energetske metode što podrazumijeva direktno djelovanje jednog biopolja na drugo s ciljem uklanjanja ili smanjenja zdravstvenih problema ali i obogaćivanja čovjekove osobnosti budući “informirana” bioenergija uklanja uzrok problema. Biotretmani po Domančićevoj metodi odvijaju se u grupi, a pacijenti se tretiraju pojedinačno ovisno o bolesti, stanju pacijenta i dijagnozi. Metoda je transparentna, terapeut ne koristi nikakva pomagala. Razne tehnike pokretima oko tijela koje terapeut izvodi u terapiji imaju za cilj dovođenje pacijentovog biopolja u ravnotežu, što omogućuje tijelu da ozdravi. Terapija traje četiri dana uzastopce a po potrebi može se ponoviti.

– Iako veliki broj polaznika iz Hrvatske još uvijek odlazi u Sloveniju na školovanje, a uzevši u obzir da je tijekom zadnjih 18 mjeseci održano 5 seminara u Opatiji na raznim lokacijama, interes je još uvijek dovoljno velik. U tijeku su upisi za seminar 1. stupnja (početni) koji će se održati krajem rujna točnije od 30. rujna (petak) do 02. listopada (nedjelja) 2011. godine u opatijskom Hotelu Ambasador, kazala nam je Ines Greblo organizatorica seminara.

Nakon uspješnih seminara krajem 2009. i tijekom 2010. godine, kada je školovanju za bioterapeute po metodi Zdenka Domančića pristupilo 230 polaznika, ovaj svjetski priznati i poznati iscjelitelj ponovno je tijekom veljače i svibnja ove godine boravio u Opatiju, gdje je njegovim edukativnim seminarima I. Stupnja školovanja pristupilo gotovo tristotinjak polaznika.

– Zdenko Domančić, koji zadnjih 15 godina radi u Sloveniji, gdje u ordinaciji na Bledu zajedno sa svojim terapeutima prima pacijente iz cijeloga svijeta, jedan je od rijetkih koji je svoje znanje i iskustvo odlučio podijeliti sa svima koji žele naučiti više o bioterapiji i pomagati svoje bližnje. Godinama su zainteresirani za taj vid obrazovanja iz Hrvatske odlazili na školovanje u Sloveniju, stoga seminari u Opatiji predstavljaju pogodniju varijanta za zainteresirane i poklonike metode bioenergetičara koji je svoje znanje višekratno dokazao na pacijentima ali i u suradnji sa znanstvenim krugovima u zemlji i inozemstvu, dodala je Ines Greblo organizatorica seminara.

Za one koji žele nadograditi svoje svoje stečeno znanje, seminar 2. stupnja održati će se također u Opatiji u Hotelu Ambasador, od 03. (subota) do 05. prosinca (ponedjeljak) 2011. godine.

Također, za one koje osim školovanja zanimaju i tretmani, a iz bilo kojeg razloga ne mogu odlaziti u Sloveniju u ordinaciju Zdenka Domančića, u Hotelu Ambasador možete prisustvovati odnosno koristiti terapije terapeuta koji su završili školovanje kod iscjelitelja Zdenka Domančića. Terapeuti s višegodišnjim iskustvom, pacijente primaju u hotelu Ambasador prema utvrđenim terminima i uz prethodnu najavu.

Detaljnije informacije o uvjetima pristupanju seminaru, upisima, te terminima terapija možete saznati na mob: 091 766 2382, a više informacija možete doznati na službenim stranicama.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

Oznake: , , , , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »