Reagiranje – Ernie Gigante Dešković: Neistinu govore svi koji tvrde da u Festivalu ima financijskog nereda @ Opatija

Objavljeno 04.08.2017.

…ilustracija..

U tekstu je iznesen cijeli niz insinuacija na koje nemam potrebe i namjeru dotičnom autoru teksta odgovarati. Ali naslov teksta već ulazi u zlonamjerno, stoga je potrebno reagirati i jasno reći: u Festivalu nema financijskog nereda i oni koji tvrde drugačije govore neistinu.

Opatija – Ravnatelj Festivala Opatija Ernie Gigante Dešković reagirao je na izvještaj s nedavne sjednice Gradskog vijeća Grada Opatije na kojoj je tematizirano i poslovanje Festivala. Reagiranje prenosimo u cijelosti.

Poštovani, sukladno Zakonu o javnom informiranju molim da u cijelosti objavite sljedeće reagiranje. Na stranicama Vašeg cijenjenog portala 2.8.2017. godine objavljen je tekst pod naslovom ‘Rasprava na Vijeću razotkrila financijski nered u Festivalu’ kojeg potpisuje Davor Žic. U tekstu je iznesen cijeli niz insinuacija na koje nemam potrebe i namjeru dotičnom autoru teksta odgovarati. Ali naslov teksta već ulazi u zlonamjerno, stoga je potrebno reagirati i jasno reći: u Festivalu nema financijskog nereda i oni koji tvrde drugačije govore neistinu. Svi povezani s financijama Festivala, od računovodstva nadalje, rade odgovoran i profesionalan posao što potvrđuju i sve redovne kontrole, a u praksi se ukupan rad najjasnije vidi u uspješnoj realizaciji niza događanja. Zahvaljujem na objavi, stoji u reagiranju koje potpisuje Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija.

Oznake: , , , , , ,

Vrati se natrag »