Reagiranje – Đurđica Tancabel odgovorila Duševiću: Sramotno da se tako obraćate starijoj generaciji @ Lovran

Objavljeno 19.05.2017.

Đurđica Tancabel

”Molim da se osvjestite i ove izbore prepustite svima biračima, a pobrinete se o sebi da vam se ne gomilaju kaznene prijave za klevete i nanošenje duševne boli na koje ćete morati davati argumente i dokaze”.

Lovran – Predsjednica lovranskog HSU-a Đurđica Tancabel reagirala je na istup lovranskog HDZ-a poručivši predsjedniku te stranke Reneu Duševiću da četiri godine nije se potrudio kroz svoj rad u Općinskom vijeću doprinijeti nešto za dobrobit mještana, nego je podržavao odluke vladajućih. Reagiranje u nastavku prenosimo u cijelosti.

Prisilili ste me Duševiću na reagiranje, jer već jednom morate shvatiti da svi znamo da ste ove četiri godine bili kao ”mali poteci” tajnoj koaliciji koja je bila na vlasti a koja vas je uvijek koristila za iznošenje prljavih kleveta i neistine da ulica priča. Iskoristili su vas i sada u ovom članku, pošto ja jako dobro poznajem vaš stil izražavanja. Sve što ste izrekli dobili ste zadatak i stari istrošen scenarij. Sve što su htjeli reći ti vaši saveznici, izrekli su preko vas. Jedino niste rekli što su vam obećali? Možda mjesto potpredsjednika Vijeća ili Nadzorni odbor!

Duševiću, kroz ove četiri godine niste se potrudili u Općinskom vijeću doprinijeti nešto za dobrobit mještana, osim što ste uvijek dizali ruku podrške vladajućima, bez da ste imali obzira što je dobro a što štetno za mještane Lovrana.

Spominjete među vašim tračevima i bacate krivnju na ”neke” zbog nedostatka dječjih vrtića i odlazak mladih. Pa ”grijali” ste se u tajnoj koaliciji s vladajućima i imali ste priliku kroz četiri godine da izgradite vrtić, pa i Društveni dom.

U članku ste se napljuvali svega i svačega preko čega bi mogla i proći jer to je vaša zadovoljština, ali ne mogu proči i dozvoliti da koristite djecu u svojoj izreci tko ih voli i nevoli te po vama da nisu zreli za glasanje.

Sramotno ste se obrušili i na generaciju 55+ i apostrofirali da su oni korisnici društvenog doma odnosno dirnuli ste Udrugu umirovljenika i njihovo demokratsko pravo za koga će glasati.

Ni to vam nije bilo dosta, već ste uzeli na zub i biračko tijelo kojemu pripisujete VELIKO SLIJEPILO kod glasovanja a nakon toga ih bez imalo srama pozivate da izađu na izbore. Sramotno i sramotno od vas da se tako obraćate starijoj generaciji.

Molim da se osvjestite i ove izbore prepustite svima biračima, a pobrinete se o sebi da vam se ne gomilaju kaznene prijave za klevete i nanošenje duševne boli na koje ćete morati davati argumente i dokaze, navela je Tancabel u svom reagiranju.

Davor Žic / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , , ,

Vrati se natrag »