Provod s poukom: Kazališna predstava Djevojačka večer sutra igra u centru Gervais @ Opatija

Objavljeno 08.06.2017.

Četiri cure u očekivanju dobroga provoda ostaju nemalo iznenađene spoznajama do kojih dolaze tijekom večeri provedene na djevojačkoj zabavi u klubu s muškim striptizom.

Opatija – Kazališna predstava „Djevojačka večer“ u izvedbi Istarskog narodnog kazališta iz Pule održat će se sutra, u petak, 9. lipnja s početkom u 20 sati u velikoj dvorani centra Gervais u Opatiji.

Zabavna i duhovita priča pripovijeda o nezaboravnoj djevojačkoj zabavi, Djevojačkoj večeri prije svadbe, u noćnom klubu s muškim striptizom. Naime, teta Iva je svojoj nećakinji Jani koja se sutradan udaje odlučila prirediti posebno iznenađenje za posljednju večer njezina izvanbračnoga života – odvesti je, zajedno sa sestrom i najboljom prijateljicom, u klub s muškim striptizom. Četiri cure u očekivanju dobroga provoda ostaju nemalo iznenađene spoznajama do kojih dolaze tijekom večeri. Suze se izmjenjuju sa smijehom a sarkazam s nježnošću, dok svjedočimo iskrenim, alkoholom pobuđenim ispovijedima i emotivnim sučeljavanjima. Kao protuteža, na suprotnoj se strani razotkriva emotivni svijet četvorice muškarca koji se, svaki na svoj način, nose s vlastitim strahovima, strastima i spoznajama.

– Zahvaljujući počesto sasvim realističnim, čak i pomalo filozofijskim stavovima likova, i neformalnom, bučnom te mjestimice grubom jeziku, Simpsonova drama “Cure imaju izlazak” (Girls’ Night Out), odnosno predstava „Djevojačka večer“ Violete Tomić, kazališni je komad koji zasigurno izbjegava sladunjavost i ogorčeni cinizam na sceni pružajući nam uvid u kompleksnost ljudskih odnosa, paradoksalnost životnih situacija te neminovnost nekih zbivanja ne samo ispred, već i iza zastora pozornice noćnog kluba s muškim striptizom, kazala je Petra Borovac iz Festivala Opatija.
Ulaznice se po cijeni od 60 kuna mogu kupiti u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u uredu na adresi M. Tita 101 (Utorak – nedjelja, 9:00 – 11:00 i 17:00 – 20:00; ponedjeljkom zatvoreno), u Rijeci u Dallas Music shopu i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr. Studenti i umirovljenici ostvaruju pravo na povoljniju cijenu ulaznice od 40 kuna, ali samo na na blagajnama Festivala

Opatija uz predočenje isprave o statusu.

Davor Žic / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , , ,

Vrati se natrag »