Predstava Život je loto gostuje na 26. Kastafskom kulturnom letu

Objavljeno 09.08.2017.

Život je loto je tragikomedija koja govori o događajima i nizu nevjerojatnih situacija kroz koje prolazi junakinja Vera (Monika Romić) u posljednja 24 sata.

Kastav – Predstava Život je loto, redateljice Bojane Lazić, nastala prema tekstu Vladimira Đurđevića u produkciji zemunskog teatra Carte Blanche, gostuje na kastavskoj Crekvini u četvrtak, 10. kolovoza u 21 sat.

Život je loto je tragikomedija koja govori o događajima i nizu nevjerojatnih situacija kroz koje prolazi junakinja Vera (Monika Romić) u posljednja 24 sata. Vera dolazi na željezničku stanicu i igrom slučaja počinje iznositi svoju nesvakidašnju priču u koju su upleteni njezin muž, ljubavnik, kuma, mama, tata, loto, kuglice, laptop, hitna pomoć, spiker sa željezničke stanice. Tijekom predstave dogodit će se niz zanimljivih situacija, no kad Verin muž dobije sedmicu na Lotu te već u sljedećem trenutku sazna da ga ona vara, počinje njezina drama, a publici komedija. Publika bira kraj! Hoće li junakinja izabrati slobodu bez novca ili zatvor poslije kojeg će je čekati milijuni – ovisi o odluci publike koja izglasava kakav će biti kraj. Predstava se odvija u interakciji s publikom od samog početka, s obiljem glazbe, video projekcijom, a junakinja tokom predstave publici će čak i skuhati kavu.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se nabaviti u Festivalskom uredu, Trg Matka Laginje 4, Kastav te na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Records Rijeka, Splitska 2a; Foto Revija, Užarska 28; Robna kuća Korzo – caffe bar Nad Urom – IV kat, Trg Ivana Koblera 1; New Sound d.o.o., Trg maršala Tita 2; KD Kostrena, Žuknica 1b, Kostrena; Istra Sport d.o.o., Marsovo polje 8, 52100 Pula te na www.mojekarte.hr.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Vrati se natrag »