OFC-ovi borci osvojili dva zlata i dva srebra na Prvenstvu Hrvatske

Objavljeno 18.03.2017.

kick boxing kostrena ofc 2017

Treneri Mladen Kranjčec i Siniša Volarević mogu biti izuzetno zadovoljni postignutim rezultatima s obzirom na to da su dva borca postali prvaci Hrvatske te su osvojene i dvije srebrne medalje.

Opatija – Nakon Poreča, ove subote, 18. ožujka, Kostrena je ugostila Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu na kojem je nastupio i Opatija Fight Club s četiri borca.

Treneri Mladen Kranjčec i Siniša Volarević mogu biti izuzetno zadovoljni postignutim rezultatima s obzirom na to da su dva borca postali prvaci Hrvatske te su osvojene i dvije srebrne medalje.

Ivan Horvatić nastupio je kao junior u disciplini light contact te je odmah u svojoj prvoj borbi za suparnika imao glavnog favorita kategorije koji iza sebe ima već preko 80 odrađenih mečeva. Horvatiću je to bio debitantski nastup, ali je sjajnom tehnikom i srčanim nastupom uspio izboriti pobjedu, a nakon toga slavio je i u polufinalu. U finalnoj borbi nešto malo bolji bio je ipak protivnik Adam Hercog.

Kristian Kolaj uvjerljivo je kao junior osvojio titulu prvaka Hrvatske u disciplini low kick. Najprije je u prvoj rundi prekidom svladao Leona Karla Jermana, a u finalu je s više od deset poena prednosti kod sva tri suca slavio protiv Roberta Zufića.

Prvak Hrvatske postao je također Ivan Matiša kao senior u kick lightu, a u istoj toj disciplini zlato je “za dlaku” izmaknulo Isidori Đelnar. Ona je u finalnoj borbi poražena rezultatom 2:1 u meču u kojem je centralna sutkinja bila Kristina Pilko, a prema mišljenju publike suci su donijeli pogrešnu odluku te je nekoliko desetaka njih odmah nakon meča ironično dovikivalo “bravo suci”.

“Treneri zaista imaju razloga za zadovoljstvo ostvarenim rezultatima, a posebnu pohvalu zaslužuje mladi Horvatić koji je u svom prvom izlasku na borilište pokazao tehniku, čvrstinu, ali i “srce”. Ostaje mala žal zbog toga što Đelnar nije proglašena prvakinjom Hrvatske, dok je Kolaj još jednom potvrdio kako je trenutno daleko najdominatniji ringovni borac u Hrvatskoj u svom uzrastu i kategoriji”, rekao je menadžer Opatija Fight Cluba, Zoran Zdelar, nakon završenog Prvenstva Hrvatske.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »