Novi nadzorni odbori: Dujmić u Parkove, Opatiju 21 i LRH postavio članove svoje liste i simpatizere @ Opatija

Objavljeno 15.07.2017.

Nadzorni odbor Opatije 21 prvim odlukama povećao je cijenu parkinga u dvorani i najavio novo zapošljavanje, a u Parkovima ističu kako će se zauzeti za povećanje čistoće i uređenosti Opatije.

Opatija – Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić imenovao je nove članove nadzornih odbora gradskih tvrtki, popunivši ih uglavnom osobama sa svoje nezavisne liste i onima koji su ga podržavali u izbornoj kampanji.

Tako je u Nadzorni odbor Opatije 21 postavio Vladimira Brnečića kao predsjednika, Branka Perišu kao zamjenika predsjednika te Brigitu Dovođu, Vladu Vošlajera i Nevija Filčića kao članove, a prva odluka novoimenovanog tijela bilo je poskupljenje parkiranja u garaži sportske dvorane. Uz to, najavljena je i nova sistematizacija radnih mjesta koja će omogućiti i novo zapošljavanje u gradskoj razvojnoj firmi.

U Nadzorni odbor Liburnia Riviera Hotela imenovana je Andrea Rudančić, koja će na tom mjestu zamijeniti Dušana Kotura. Postavljen je i novi Nadzorni odbor Parkova – uz predsjednika Đanija Lukšića i zamjenika Eduarda Grizilu, članovi su Zorica Sergo, Igor Sablić te Jasmina Stanković kao predstavnica radnika.

Novoimenovani predsjednik NO Parkova Đani Lukšić kratko je naveo kako će osnovna zadaća novog sastava NO Parkova s njime na čelu biti podizanje razine čistoće i uređenosti Opatije. Nakon upoznavanja sa zatečenom situacijom u tvrtki, novi sastav NO-a dat će smjernice koje će voditi k tome cilju, uz obveznu brigu o djelatnicima Parkova, naveo je Lukšić, uz konstataciju da su vrlo zadovoljni dosadašnjim rezultatima tvrtke, koji su pozitivni, te aktivnostima direktora Parkova Raula Degana.

Davor Žic / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »