NK Opatija: Prijateljske utakmice @ Rujevica

nk_opatija_sm_1…mlađi uzrasti odigrali su prijateljske utakmice protiv vršnjaka iz Lučkog radnika…
…utakmice su obilježile pobjede Opatijaca na Rujevici…

Opatija – Najmlađi polaznici škole NK Opatija (rođeni 2002. i 2003.) pod vodstvom svog trenera S. Raffaelija, kao i Mlađi morčići (rođeni 2001.) pod vodstvom trenera te jedne od ”legendi“ 100-godišnjaka, NK Opatije, Stipe Mikulića, odigrali su prijateljske utakmice u susjednoj Rijeci, točnije na Rujevici, protiv svojih vršnjaka iz NK Lučki radnik.
Početnici NK Opatije svladali su početnike NK Lučkog radnika rezultatom 4 : 3 u jednoj vrlo zanimljivoj i za neke roditelje, “stresnoj“, utakmici. Po prekrasnom sunčanom vremenu, na izvrsno pripremljenom travnjaku igrališta na Rujevici (kompleks Lovorka), gosti iz Opatije poveli su golovima Antona Šarunića za 2 : 0, što je ujedno i bio rezultat prvog poluvremena.
Domaći igrači, su u samo dvije minute nastavka, izjednačili na 2 : 2, da bi se dječaci iz Opatije ponovo trgnuli i s dva pogotka (Din Pozderac i Niko Čule) ponovo poveli za 4 : 2.
No, domaći dečki nisu se predali, i svojim zalaganjem uspjeli su smanjiti rezultat na 3 : 4, no pritisak do zadnjeg sučevog zvižduka, nije urodio izjednačenjem. Naši dječaci uspjeli su se obraniti i sačuvati vodstvo, za još jednu pobjedu u gostima.
Utakmica Mlađih morčića, za razliku od početnika, nije bila toliko uzbudljiva, jer su morčići iz Opatije vrlo brzo poveli te do kraja poluvremena postigli još 4 gola, te su na pauzu otišli s vodstvom od 5 : 0. U drugom poluvremenu s još dva zgoditka samo su potvrdili svoju nadmoć i pobijedili s 7 : 0. Golove za Mlađe morčiće postigli su Ivančić, Šepić, Nikolac i Pozderac.

Liburnija.net: Nogometni klub Opatija - Mlađi Morčići

Liburnija.net: Nogometni klub Opatija - Mlađi Morčići


Mladen Sinožić / Liburnija.net
Vezane vijesti:
NK Opatija: 8 golova za laku pobjedu
NK Opatija: Kadeti slavili protiv Klane
NK Opatija: Mlađi uzrasti u akciji…
NK Opatija: Izvještaji s utakmica…
NK Opatija: Pobjeda veterana
NK Opatija: Juniori pobijedili, kadeti remizirali
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!