NK Opatija: Pobjeda veterana

nk_opatija_sm_1…cijela utakmica protekla je u fer i korektnoj igri obje ekipe bez ijednog grubog prekršaja…
…u prvom poluvremenu ekipa Opatije imala je pet stopostotnih šansi (2 Ban, Milinović, Deluka i Brajković) i promašeni jedanaesterac (Kurti)…

Opatija – U susretu 13. kola lige veterana, ekipa Opatije, pobijedila je s rezultatom 2:0 veterane NK Zamet na domaćem terenu.
– Odmah, na početku utakmice dali smo do znanja ko je domaćin i visoko pritisnuli goste koji su se u prvih dvadesetak minuta čvrsto branili i teško prelazili na našu polovicu. U prvom poluvremenu imali smo pet stopostotnih šansi (2 Ban, Milinović, Deluka i Brajković) i promašeni jedanaesterac (Kurti), stoji u izvještaju kojeg potpisuje Kristijan Brajkovič.
Drugo poluvrijeme počelo je slično prvome, a gol je cijelo vrijeme visio u zraku. Igrala se pedeseta minuta kada su nakon dva odigrana dupla pasa napadači Opatije stigli u mat situaciju koju je sigurno realizirao Zoran Ban. Nastavilo se u istom ritmu te je u 56.minuti, nakon povratne lopte Deluke, na šasnaest metara Brajković postigao gol za 2:0 i tako riješio pobjednika.
Do kraja susreta igra se razvodnila, domaćini su sigurno držali loptu u svojim nogama nedopuštajući gostima da stignu u priliku za smanjenja rezultata. Cijela utakmica protekla je u fer i korektnoj igri obje ekipe bez ijednog grubog prekršaja. U sastavu gostujuće ekipe posebno istaknuo pročelnik Upravnog odjela za financije i društvene djelatnosti Grada Opatije – Danijel Jerman.
Veterani NK Opatije i dalje ostaju u utrci za prvim mjestom, a slijedeće kolo igrati će na domaćem terenu za petnaest dana.
NK OPATIJA: Putić, Deluka, Ružić, Šebenik, Srdoč, J.Kurti, Ratković, Peruč, Bugarski, Brajković, Ban, Ćaleta, Milinović
NK ZAMET: Oršić, Caput, Majetić, Nanadich, Drašković, Ivković, Žunić, Miličković, Pejčić, Kvajo, Slavulj, Jelušić, Jerman
Mladen Sinožić / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!