NK Opatija: 8 golova za laku pobjedu

slaven_opatija_sm…u nastavku teksta možete pročitati i kratke izvještaje utakmica Mlađih pionira i Pionira…
…ove posljednje pobjede donose odličnu atmosferu uoči turnira Kvarnerska rivijera…

Opatija – U zaostaloj utakmici 22. kola II. HNL. zapad sastali su se Opatija i Klana. Na stadionu ”Opatija“ domaćini su slavili sa 8:0. Trener Opatije, Cofer, je u sastav ubacio i dvoje kadeta no to se nije osjetilo u igri. Od prve je minute Opatija preuzela konce igre i igralo se samo na polovici Klane.
Nemoćna Klana se nije mogla oduprijeti stalnom pritisku i gol je visio u zraku. U 10 minuti nakon ubačaja s kuta Tadić je bio najviši u skoku i zakucao loptu u mrežu za 1-0. Nakon tog pogotka Klana se potpuno raspala i golovi su se nizali jednim za drugim.
U 15 minuti Žuljević sjajan zabija iz slobodnjaka sa 30 metara u stilu Juninha.Nekoliko trenutaka kasnije Bradašavić povisuje na 3-0 nakon ubačaja sa krila. Za 4-0 zabija Trbović nakon solo prodora po boku. Pred odlazak u svlačionice Saleš dalekometnim udarcem para mrežu i postavlja konačni rezultat na poluvremenu. Početkom drugog djela u redovima Opatije je došlo do pada koncentracije zbog čega se igralo isključivo na sredini terena.
U 60 minuti Bradašević se pobrinuo da razbi tu monotoniju. Nakon ubačaja sa desne strane lijepim volejem povisuje na 6-0. Nakon ovog pogotka Opatija je opet proigrala. Na 7-0 povisuje Ižak prekrasnim golom u same rašlje sa 25 metara. Konačni rezultat postavlja Saleš u 80′ minuti. Trener Cofer je opet pogodio sastav i ako se ovako nastavi Opatija se može nadati samom vrhu. Ujedno ove pobjede donose odličnu atmosferu uoči Kvarnerske rivijere.
NK OPATIJA: Milenković, Trbović , Tominić (Mužić 46′), Čutić, Vasić, Periša (Pejić 65′), Bradašević F., Saleš, Bradašević M. (67′ Sučić), Tadić (46′ Francetić), Žuljević (67′ Šverko)
STRIJELCI: 1-0 Tadić 10′, 2-0 Žuljević 15′, 3-0 Bradašević M. 20′,4-0 Trbović 35′, 5-0 Saleš 41′, 6-0 Bradašević F. 60′, 7-0 Sušič 66′, 8-0 Saleš 80′

Liburnija.net: Nogometni klub Opatija - Juniori

Liburnija.net: Nogometni klub Opatija - Juniori


Također, prošlog vikenda, dvije uzrasne kategorije, Mlađi pioniri i Pioniri igrali su utakmice 24. kola 1. omladinske lige Primorsko-goranske županije protiv rivala iz Kostrene. Kako su protekle utakmice, pročitajte u kratkom izvještaju kojeg potpisuje Tino Sinožić.
NK OPATIJA : NK POMORAC 1 : 0
NK OPATIJA: Uzelac, Gerčer (Zelenika), Šaina, Vrdoljak, Smolica (Sobotinčić), Jukičić, Cetin (Mandić), Memeti (Marković), Blašković (Aganović), Flego, Pobar (Augustinović)
Trener: B.Petrovčić
Jedini i pobjedonosni zgoditak za domaće postigao je K. Flego u 43. Minuti. Velika i pomalo neočekivana pobjeda, obzirom da su u jesneskom dijelu prvenstva mlađi pioniri u Kostreni izgubili 7:0.
NK OPATIJA : NK POMORAC 0 : 1
NK OPATIJA: Peruč, Rupnik (Antolović), Jenuš, Ciceran, Rigović, Monjac, Štemberger, Bobinac, Mohorovičić, Juranović, Kurti (Klarić)
Trener: I. Tkalčević
Pobjedonosni zgoditak za goste iz Kostrene postigao je M. Maretić u 41 minuti iz slobodnog udarca, iako su domaći dečki stvorili puno više izglednijih i boljih prilika za zgoditak, ali ih nisu znali iskoristiti.
Liburnija.net: Nogometni klub Opatija - Mlađi pioniri

Liburnija.net: Nogometni klub Opatija - Mlađi pioniri


Luka Mužić / Liburnija.net
Vezane vijesti:
NK Opatija: Kadeti slavili protiv Klane
NK Opatija: Mlađi uzrasti u akciji…
NK Opatija: Izvještaji s utakmica…
NK Opatija: Pobjeda veterana
NK Opatija: Juniori pobijedili, kadeti remizirali
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!