Neven Dusper: Licemjerno je obećavati sportske dvorane kad nema sredstava za rad sportskih društava @ Lovran

Objavljeno 18.05.2017.

Lovran

Član lovranskog HDZ-a naglasio je kako će Lovran ponovo propustiti uhvatiti gospodarski uzlet baziran na novom turističkom valu investicija koji je „pogodio“ Hrvatsku, ulazeći u rekordnu turističku sezonu sa manjkom ugostiteljskih kapaciteta i ponuda.

Lovran – Interesantno je ponašanje lijevih stranaka u ovo predizborno vrijeme. Znamo da im je prihvaćanje tržišnog kapitalizma nepojmljivo, a ipak se žustro propinju u svojim obećanjima, kao da su financijske institucije, da će napraviti sve ono što nude u svojim programima. I to već 25 godina uporno se pozivati na iste stvari samo dokazuju svoju nemoć. Pozivati se npr. na izgradnju novog društvenog doma ili sportske dvorane i utrošiti milijune a u isto vrijeme nemati dovoljno sredstva za funkcioniranje sportskih i svih ostalih društava je u najmanju ruku licemjerno, kazao je Neven Dusper uime HDZ-a Lovran.

Naglasio je kako će Lovran ponovo propustiti uhvatiti gospodarski uzlet baziran na novom turističkom valu investicija koji je „pogodio“ Hrvatsku, ulazeći u rekordnu turističku sezonu sa manjkom ugostiteljskih kapaciteta i ponuda.

– Lovran ovoga ljeta čeka kaos na glavnoj prometnici dovodeći tako u pitanje sigurnost stanovnika i samih turista a sve zbog nerješavanja pitanja cesta. To bi moglo dovesti do ad-hoc riješenja koja se sigurno neće svima svidjeti. Vrijeme radnih akcija je prošlo. Lovran treba svježi kapital i investicije jučer. Lovran treba dječji vrtić vratiti Lovrancima. Lovran treba uvesti i podupirati nove projekte u školi. O tome niko ne govori. Treba drugačiju raspodjelu proračunskog novca na način da se uloženo vraća, kazao je Dusper.

Istaknuo je da svaki grad ili općina koja želi prosperitet to teško ostvaruje ako u svojoj postavi nema državotvornih stranaka, jer dobra povezanost sa županijom i državnim institucijama je ključna za svaki razvoj, pa tako i općine Lovran. Dusper je zaključno poručio kako HDZ Lovran nije stranka opterećena koalicijskim obećanjima kao svi ostali i traži šansu u ovim izborima dobiti više odgovornosti u radu Vijeća.

Davor Žic / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , ,

Vrati se natrag »