Najavljen turnir u odbojci na pijesku Masters Ičići Open 2017.

Objavljeno 08.08.2017.

Arhiva

Turnir će početi u petak, 11. kolovoza, kvalifikacijskim utakmicama, a nastavlja se glavnim turnirom u subotu i nedjelju.

Ičići – Već četvrtu godinu zaredom drugog vikenda u kolovozu, Klub odbojke na pijesku Opatija organizira Međunarodni turnir u odbojci na pijesku Masters Ičići Open 2017. Ljubitelji odbojke na pijesku će moći uživati u vrhunskim igrama atraktivnih domaćih i stranih odbojkašica i odbojkaša.

– Turnir je već prve godine proglašen najjačim turnirom odbojke na pijesku u Hrvatskoj u domaćoj organizaciji. Nagradni fond raste iz godine u godinu tako da će ove godine iznositi 25.000 kn. Uz novčane nagrade, i ove će godine dijelit će se i ostale vrijedne nagrade za publiku i najuspješnije ekipe. Turnir će početi u petak, 11. kolovoza, kvalifikacijskim utakmicama, a nastavlja se glavnim turnirom u subotu i nedjelju (12. i 13.kolovoza). Završnica turnira će biti u nedjelju poslijepodne kada će se odigrati utakmice za 3. mjesto (u 14 h žene, a u 15 h muškarci), dok će se žensko finale odigrati u 17 h, a muško u 18 h. Finalne utakmice bit će praćene putem TV prijenosa. Osim toga turnir će se prenositi uživo putem Interneta uz nekoliko web kamera. Na turniru će nastupiti i naše najbolje hrvatske ekipe na čelu s prvim muškim parom Filip Silić/Ivan Đorđević i ženskim Sara Radanović/Dina Bečić. Svi su oni nedavno nastupali na turniru svjetske serije u Poreču MAJOR 2017, što je ujedno jamstvo da će biti uzbudljivih i vrlo atraktivnih utakmica. Osim toga tu će biti još mnogo popratnih sadržaja. Tako će se publici osigurati mnoštvo vrijednih nagrada koje će biti moguće osvojiti sudjelovanjem u raznim zabavnim igrama za sve uzrasta. Ulaz se ni ove godine ne naplaćuje pa se zbog svega toga ponovno očekuje velika posjeta i prepune tribine na plaži u Ičićima, istaknuo je Mladen Đorđević, predsjednik kluba i organizator turnira.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Vrati se natrag »