MNK Gorovo osvojio “Ožujsko kup 2012.” @ Rijeka

Objavljeno 22.04.2012.

Pobjednici svakog pojedinačnog turnira igraju završnicu u Splitu, 2. lipnja ove godine, na kraju koje će ukopni pobjednik osvojiti 100.000 kuna.

Rijeka – Ekipa MNK Gorovo osvojila je riječki turnir “Ožujsko kup 2012.” koji se organizira već drugu godinu za redom u svim većim gradovima u Hrvatskoj. Ove godine organizira se u 16 gradova, a pobjednici svakog pojedinačnog turnira igraju završnicu u Splitu, 2. lipnja ove godine, na kraju koje će ukopni pobjednik osvojiti 100.000 kuna. Radi se o najvećem malonogometnom turniru u Hrvatskoj kojeg organizira generali sponzor HNS-a, Zagrebačka pivovara sa svojim partnerima.

– Ogroman uspjeh naših dečki, samo je potvrda naše odlične forme ove godine u kojoj smo pobijedili 9 puta za redom u 2. HMNL-zapad, te na ovom turniru ostvarili maksimalan uspjeh. Napominjem da smo i prošle sezone osvojili turnir, doduše u Crikvenici s nešto izmijenjenim sastavom. Posebno me veseli što smo pobijedili našeg najvećeg rivala MNK Grobnik i pokazali da smo trenutno najbolja momčad u ovom djelu Hrvatske. Na završnicu u Split ići ćemo nadam se kompletni i što da vam kažem osim, sve je moguće, rekao nam je izbornik ekipe Ivan Tomić

Za MNK Gorovo su nastupali: Moreno Milenković, Kristijan Brajković, Džumret Šerifi, Davor Mažuran, Nikola Kirigin, Davor Kovčalija, Denis Mujakić i Ivan Tomić dok su Boško Babić i Mateo Jakopović uz trenera Tihomira Gibičara bili odsutni.

Ivan Mellor / Liburnija.net

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »