Matjaž Kek zadovoljan igrom, Filip Bradarić i Marko Vešović zabilježili 100 nastup u dresu Rijeku

Objavljeno 10.09.2017.

Popularni Brada i Vešo prošle sezone bili su važni kotačići šampionske sezone u kojoj je Rijeka prvi put u povijesti osvojila naslov prvaka.

Rijeka – Nogometaši Rijeke treneru Matjažu Keku za 56. rođendan darovali su sjajnu predstavu i uvjerljivu pobjedu protiv Cibalije.

– Ovo je bio dobar dan za mene. Zadovoljan sam, rezultat dovoljno govori o tome kako smo igrali, rekao je Matjaž Kek na konferenciji za novinare.

– Čestitke igračima, razmišljali su o igri, htjeli su se nadigravati. Mislim da su gledatelji mogli uživati. Okrećemo se idućim utakmicama.

– Normalno da je to čast. Zadovoljan sam posebice što sam iza sebe imao ljude, koji kada nismo imali rezultat i igru, nisu reagirali. Ja to poštujem i želim na svoj način to vratiti, zaključio je Matjaž Kek.

Također, Uoči utakmice protiv Cibalije održana je mala svečanost na kojoj su Srećko Juričić i Ivan Mance uručili su Filipu Bradariću i Marku Vešoviću prigodan dar povodom 100 nastupa u dresu Rijeku.

Popularni Brada i Vešo prošle sezone bili su važni kotačići šampionske sezone u kojoj je Rijeka prvi put u povijesti osvojila naslov prvaka.

Filip je 100. utakmicu upisao u pobjedi protiv Lokomotive, a u prvih stotinjak nastupa postigao je šest golova. Na utakmici protiv Cibalije stigao je do sedmog gola u dresu Rijeke. Bradarić je u dresu Rijeke debitirao 11. veljače 2015. protiv Lokomotive u Kupu Hrvatske.

Marko Vešović je 100. nastup odigrao protiv Olympiacosa, a dosad je u dresu Rijeke postigao 11 golova. Marko je svoj debi u bijelom dresu imao 13. rujna 2014. na gostovanju kod Osijeka.

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

Vrati se natrag »