Koncert Damira Kedže na Trsatskoj Gradini

Objavljeno 09.08.2017.

Damir Kedžo

Na pozornici će mu se pridružiti talentirana Zsa Zsa s kojom je snimio popularan duet ”Sve u meni se budi“.

Rijeka – Višestruko nagrađivani Damir Kedžo i jedan od najomiljenijih hrvatskih pop izvođača održava svoj treći koncert na Trsatskoj gradini u subotu, 12. kolovoza. Ovaj svestrani glazbenik, koji u proteklih nekoliko godina niže glazbene uspjehe, zabavit će publiku na Trsatu izvedbom autorskih skladbi, ali i obradama svjetskih hitova te pružiti nezaboravan glazbeni događaj u intimnoj atmosferi Trsatske gradine. Na pozornici će mu se pridružiti talentirana Zsa Zsa s kojom je snimio popularan duet „Sve u meni se budi“.

Svestrani Kedžo protekle je godine iznjedrio nekoliko hitova, a njegove pjesme uspinju se prema vrhu na domaćim top ljestvicama, dok je svoju multitalentiranost potvrdio i na kazališnim daskama. Kedžo se vraća na Gradinu- mjesto na kojem je i izveo svoj prvi samostalni koncert gdje će i ovoga puta publiku Ljeta na Gradini povesti na putovanje svojim glazbenim svijetom te jedinstvenim vokalom osvojiti sve prisutne.

Početak koncerta je u 21.30 sati, a ulaz za posjetitelje otvara se sat vremena ranije. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 70 kn, odnosno 80 kn na sam dan koncerta za stajanje.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , , , ,

Vrati se natrag »