Kazališna predstava za djecu Hrabri mornar prvo teatarsko ostvarenje u KTC-u Gervais @ Opatija

Objavljeno 28.04.2017.

hrabri mornar predstava

Predstava trajanja 45 minuta namijenjena je djeci uzrasta od 4 do 11 godina, a priča prati mornara Popaja koji jednog običnog jutra odluči krenuti na brod, zaželio se samoće i otvorenog mora.

Opatija – Kazališna predstava za djecu ”Hrabri mornar” u izvedbi Kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba održat će se u subotu, 29. travnja s početkom u 11 sati u ‘velikoj dvorani’ centra Gervais u Opatiji. Predstava trajanja 45 minuta namijenjena je djeci uzrasta od 4 do 11 godina.

Predstava prati mornara Popaja koji jednog običnog jutra odluči krenuti na brod, zaželio se samoće i otvorenog mora. Sa sobom vodi jedino Ćaknutu koku. Oliva, nezadovoljna jer opet ostaje sama na svjetioniku, potrpa cijeli ormar u svoj kufer i ubaci se na brod kao slijepa putnica. Međutim, nije jedina. Slijedi je Grubač, koji pošto poto želi da Oliva postane njegova djevojka. Otvoreno more, Grubač, Oliva, Ćaknuta koka i Popaj na brodu – dovoljno je za komediju. Ako još pridodamo oluju i nasukavanje na otoku koralja – Zlarinu, pokušaj Olive da natjera Popaja na vjenčanje, ljubomoru Grubača i uvijek gladnog Peru Žderu, zajamčena je dobra zabava, i malima i velikima.

Kazalište Tvornica lutaka kroz dvanaest godina svog djelovanja njeguje tradiciju oživljavanja likova iz stripa ili crtanih filmova. Odlučili su jedan tako popularni lik vratiti djeci i kroz kazališnu priču. Popaj je svevremenski lik koji ne može biti zaboravljen, samo nanovo i ponovno oblikovan u različitim formama.

Ulaznice se po cijeni od 20 kuna mogu kupiti na Ljetnoj pozornici u Opatiji radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr.

Davor Žic / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , , ,

Vrati se natrag »