Juraj Krušlin najuspješniji na natjecanju barmena Havana Rookie Challenge @ FactoRI bar

Objavljeno 17.03.2017.

havana rookie challenge 2017 rijeka (1)

Ovim putem želimo se zahvaliti svim gostima, prijateljima, natjecateljima i sudcima, ali i svima ostalima koji su nam pomogli da ova noć bude nezaboravna, istaknuli su organizatori.

Rijeka – Sinoć su u centru grada letjele boce i čaše! Naravno, govorimo o natjecanju barmena koje se održalo u novootvorenom FactoRI baru (ex Garibaldi), a okupilo je 20 barmena početnika iz cijele Hrvatske.

havana rookie challenge 2017 rijeka (3)

– Na ovaj način htjeli smo im pružiti priliku da pokažu sve što su naučili ali i da ih ohrabrimo da se nastave baviti ovom specifičnom strukom. Znate kako kažu, da je barmen biti lako, barmen bi bio svatko…. bilo im je sve, samo ne lagano. Nervoza se osjećala s ulaza, ali uspjeli su to prebroditi i nastupiti pred riječkom publikom koja ih je bodrila za sve izvrsne trikove i sve pogreške…. Nakon dugog vijećanja i zbrajanja, sudci su konačno objavili pobjednike ovog nesvakidašnjeg natjecanja – čestitamo na prvom mjestu našem dragom i izvrsnom Juraju Krušlinu. Na drugom mjestu našao se Arman Peran dok je izvrsno 3. mjesto zauzeo odličan Luka Jakšić. Osim nagrada po mjestima, jednostavno smo morali dodijeliti i nagradu za najbolji show iza šanka koju je osvojila Borislava Orozović..Ovim putem želimo se zahvaliti svim gostima, prijateljima, natjecateljima i sudcima, ali i svima ostalima koji su nam pomogli da ova noć bude nezaboravna. Hvala medijskim predstavnicima što su proširili dobar glas i pridružili nam se u tolikom broju, istaknuli su organizatori uz zahvalu sponzorima koji su im pružili podršku – Havana Club-a, ODK, Three Cents pića, Scorpio ugostiteljska oprema, Totalni FM Rijeka i Pizzerija Maslina.

havana rookie challenge 2017 rijeka (2)

N. C. / PodUčkun.net

Vrati se natrag »