Izložbe… @ Kastav, Opatija, Mošćenička Draga

Objavljeno 14.10.2011.

izlozba_ljiljana_sonia_2011-1…svoje radove publici će predstaviti Ljiljana Barković i Sonie Saršon…

…u Hrvatskom muzeju turizma jučer je otvorena izložba Hrvatski turistički plakat, dok u Opatijskom portunu možete pogledati skupnu izložbu Likovne udruge Matulji…

Mošćenička Draga, Kastav – Ovog vikenda uz nezaobilaznu Marunadu u Lovranu, posjetite i otvorenje izložbi u Kastvu te u Mošćeničkoj Dragi.

Izložba slika Ljiljane Barković pod nazivom ”Metafora u slici” održat će se u petak, 14. listopada u 20 sati, u caffe baru ”Guitar” u Kastvu, a izložbu ove slikarice možete pogledati do 28. listopada.

izlozba_ljiljana_sonia_2011-3

Drugoga dana u Mošćeničkoj Dragi možete uživati u ”Morskom akvarelu” Sonie Saršon. Izložba će se postaviti u Eko muzeju pomorstva i ribarstva u osnivanju, a samo otvorenje zakazano je za 12 sati dok će se izložba moći pogledati do 30. listopada.

U organizaciji Hrvatskog muzeja turizma u Umjetničkom paviljonu ”Juraj Šporer“ u Opatiji od jučer, moguće je razgledati izložbu Hrvatski turistički plakat. Od kraja 19. stoljeća pa sve do danas, plakat se nametnuo kao primarno vizualno sredstvo komunikacije. Pojava turističkog plakata paralelna je s pojavom prvih turističkih organizacija i njihovom potrebom za promicanjem turističkih odredišta i sadržaja. Umjetničkim fotografijama predstavljenih plakata dočarane su prirodne i kulturne ljepote turističkih središta Hrvatske. Izložbu je moguće razgledati do 26. listopada 2011. godine.

Ako još niste pogledali izložbu Likovne udruge Matulji u Art gallery – Opatijski portun, još uvijek stignete, jer je izložba otvorena do 24.listopada.

ljubicic

Serena Calderara / Liburnija.net

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »