Gradonačelnik primio nagrađenog učenika i predstavnike škole @ Kastav

Objavljeno 11.07.2013.

bruno_belan_kastav

Bruno Belan učenik je III. razreda, po zanimanju plinoinstalater, stanuje u Kastvu. Osvojio je drugo mjesto na XII. Državnom natjecanju u zanimanju plinoinstalater, u Zagrebu 19. travnja 2013.g..

Kastav – Ovog utorka, gradonačelnik Ivica Lukanović, primio je predstavnike Strojarsko brodograđevne škole za industrijska i obrtnička zanimanja, ravnatelja Davora Miloševića, profesora Sinišu Peršića i učenika škole Brunu Belana.

Bruno Belan učenik je III. razreda, po zanimanju plinoinstalater, stanuje u Kastvu. Osvojio je drugo mjesto na XII. Državnom natjecanju u zanimanju plinoinstalater, u Zagrebu 19. travnja 2013.g.. Mentor Brune Belana, Siniša Peršić dipl.ing., ove školske godine odlazi u mirovinu.

Proveo je zadnjih 20-ak godina kao nastavnik stručnih predmeta u školi i kao mentor mnogim učenicima u svom radu postigao je vrijedne rezultate “stvorivši” tako više državnih prvaka te osvojivši mnoga priznanja s učenicima. Za svoj rad i postignuća primio je 2008.godine priznanje kao najuspješniji nastavnik u Primorsko goranskoj županiji.

I. Mellor / Liburnija.net

Oznake: , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »