Gastro dani s okusom šparoga počinju ove subote zanimljivim programom @ Mošćenička Draga

Objavljeno 04.04.2017.

ARHIVA: DAN ŠAPROGA U BRSEČU

ARHIVA: DAN ŠAPROGA U BRSEČU

Od 10 sati krenut će interaktivna radionica za djecu na brsečkoj Šterne, u 12 sati polaznici dječje radionice moći će kušati miću fritaju, a edukativno predavanje održat će se u 17.30 sati u memorijalnoj kući E. Kumičića. Veliko finale bit će u 19 sati u konobi Batelan gdje se spravlja velika fritaja od šparoga, ali i zabava uz klapu Nevera.

Mošćenička Draga – Gastro dani s okusom šparoga u Mošćeničkoj Dragi održat će se od 8. do 23. travnja, a posebni meni tijekom tog razdoblja moći će se kušati u konobi Batelan u Brseču, restoranu Perun u Mošćenicama te Grillu Sportsko i Konobi Zijavica u Mošćeničkoj Dragi.

dani sparoga travanj moscenicka draga 2017 (1)

Program će početi u subotu, 8. travnja u 10 sati Danom od šparoga u Brseču, u sklopu kojeg će se održati edukativno predavanje i gastro zabava s okusom šparoga. Od 10 sati krenut će interaktivna radionica za djecu na brsečkoj Šterne, u 12 sati polaznici dječje radionice moći će kušati miću fritaju, a edukativno predavanje održat će se u 17.30 sati u memorijalnoj kući E. Kumičića. Veliko finale bit će u 19 sati u konobi Batelan gdje se spravlja velika fritaja od šparoga, ali i zabava uz klapu Nevera.

Dva tjedna nakon toga, točnije, 16. travnja održat će se tradicionalno uskršnje Picanje jaja u Mošćenicama, a 22. travnja u 18 sati u brsečkoj crkvi održat će se uskršnji koncert, dok će se dan kasnije, od 9 do 12 sati dijeliti sadnice u akciji ”Volim svoje mjesto”.

Davor Žic / PodUčkun.net

tagovi: mošćenička draga, liburnija, gastro dani, šparoge, pod učkun, poduckun.net

Oznake: , , , , ,

Vrati se natrag »