FOTO: Zabavnim koncertom Crtić medo zaključen trodnevni kazališni festival Matafun @ Matulji

Objavljeno 05.09.2017.

Doduše, loši vremenski uvjeti organizatorima su donekle „pomutili planove“, budući da je program s planirane lokacije u Amfiteatru preseljen „pod krov“ matuljskog Hangara, no to nije umanjilo posjećenost atraktivnih programa niti interes s kojim je publika pratila događanja. Najzanimljivije dijelove ovogodišnjeg Matafuna pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Matulji – Drugo izdanje Matulji Teatar Festa, kazališnog festivala namijenjenog najmlađima, zaključeno je sinoć nakon tri dana dobre zabave i zanimljivih programa za mališane i njihove roditelje. Doduše, loši vremenski uvjeti organizatorima su donekle „pomutili planove“, budući da je program s planirane lokacije u Amfiteatru preseljen „pod krov“ matuljskog Hangara, no to nije umanjilo posjećenost atraktivnih programa niti interes s kojim je publika pratila događanja.

Matafunov ovogodišnji program započeo je u petak interaktivnom radionicom za djecu i odrasle u organizaciji zagrebačkog Artmobila i gostovanjem zagrebačkog kazališta Tvornica Lutaka s predstavom „Hrabri mornar Popaj“, dok su glazbeni intermezzo između dva programa prve večeri pružili članovi benda „Strangers“ premijernom izvedbom autorskih dječjih pjesama u kratkoj glazbenoj priči.

Artmobilova radionica bila je osnova i ostala dva dana Matafuna, pri čemu se nakon kreativnog rada u subotu program nastavio predstavom „Hrvatska bajkovnica“ u izvedbi Teatra Naranča iz Pule, a sinoć je cijelu trodnevnu priču zaključio koncert za djecu „Crtić medo“ u izvođenju zagrebačkog sastava „Jazz Me Do“.

Najzanimljivije dijelove ovogodišnjeg Matafuna pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Oznake: , , , , , , ,

Vrati se natrag »