FOTO, VIDEO: Kek nakon Dinama – Sada želim doživjeti krilaticu “Zajedno smo Rijeka”

Objavljeno 12.08.2017.

– Veliko hvala navijačima jer podrška je izuzetno bitna za ekipu koja je u drugom poluvremenu htjela i gurala naprijed, zaključio je Matjaž Kek. Video isječak atmosfere s derbija pogledajte u nastavku teksta, dok veliku fotogaleriju koju ćemo uskoro dopuniti pogledajte na ovom linku

Rijeka – Petak je donio kraj jednog niza. Rijeka je na domaćem travnjaku na stadionu HNK Rijeka doživio je prvi poraz nakon 43 utakmice.

– Čestitam Dinamu na zasluženoj pobjedi. U prvom poluvremenu smo bili premalo odlučni i premalo agresivni da kvalitetan protivnik ne bi to iskoristio. U drugom poluvremenu smo dignuli ritam i pokušali doći do gola koji bi otvorio utakmicu, naročito kada smo ostali s igračem više, rekao je Matjaž Kek nakon utakmice protiv Dinama.

– Veliko hvala navijačima jer podrška je izuzetno bitna za ekipu koja je u drugom poluvremenu htjela i gurala naprijed. Dobro smo probijali po bokovima, ali s premalim brojem igrača smo ulazili u završnicu. Šanse stvaramo, ali realizacija nije dobra. Tri utakmice nismo dali gol. Rezultat je moja odgovornost i tu nema sumnje, ali sada želim vidjeti ono: Zajedno smo Rijeka, zaključio je Matjaž Kek.

N. C. / PodUčkun.net

Vrati se natrag »