FOTO: Večer klasične glazbe uz Dianu Haller, Anitu Primorac i Ivanu Vrban – Repertoar kao uvod u svijet ozbiljne glazbe @ Matulji

Objavljeno 29.08.2017.

Uz svjetski poznatu opernu divu Dianu Haller, nastupile su Anita Primorac na udaraljkama te Ivana Vrban na klaviru, pruživši publici jedinstven i uzbudljiv doživljaj ozbiljne glazbe. Veliku fotogaleriju s koncerta možete pogledati na ovom linku.

Matulji – Smiraj ljeta ne znači niže temperature, kao niti smanjivanje količine zanimljivih događanja u sklopu Matuljskih ljetnih večeri. Atraktivan program koji je ove godine ispunio više od dva mjeseca s kvalitetnim nastupima glazbenika svih žanrova – od klapske do pop-glazbe, od bluesa do jazza – sinoć je nastavljen uz Večer klasične glazbe na kojem je u Amfiteatru nastupila zanimljiva postava.

Uz svjetski poznatu opernu divu Dianu Haller, nastupile su Anita Primorac na udaraljkama te Ivana Vrban na klaviru, pruživši publici jedinstven i uzbudljiv doživljaj ozbiljne glazbe. Koncert koji je mogao poslužiti i kao „uvod“ u svijet klasika repertoarom je obuhvatio barokne skladbe, filmsku glazbu, ali i najpoznatije operne arije.

Veliku fotogaleriju s koncerta možete pogledati na ovom linku.

D. Ž. / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Oznake: , , , , , , , ,

Vrati se natrag »