FOTO: Tradicionalnom novogodišnjom zdravicom brojni opatijski gosti zakoračili u Novu godinu @ Opatija

Objavljeno 02.01.2016.

novogodisnja_zdravica_hotel_kvarner_opatija_2015_3

Za novogodišnje blagdane u Opatiji je otvoreno 24 hotela, u kojima je Novu godinu dočekalo 4.500 gostiju. Najviše gostiju stiglo je iz Austrije, a slijede domaći gosti te gosti iz Italije, Slovenije i Njemačke. Veliku fotogaleriju s tradicionalne novogodišnje zdravice pogledajte na ovom linku

novogodisnja_zdravica_hotel_kvarner_opatija_2015

Opatija – Tradicionalna novogodišnja zdravica jučer je na terasi hotela Kvarner i okolnom prostoru obalne šetnice okupila velik broj posjetitelja – turista, gostiju iz okolnih mjesta, ali i Opatijki i Opatijaca – koji su uz čašu šampanjca nazdravili novoj godini.

Točno u podne, na deset jezika, prigodnu čestitku gostima uputili su gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić, župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina, zamjenici gradonačelnika Grada Opatije Marina Gašparić i Fernando Kirigin, direktorica Turističke zajednice Grada Opatije Suzi Petričić i drugi uzvanici.

novogodisnja_zdravica_hotel_kvarner_opatija_2015_1

Zajedno s brojnim posjetiteljima nazdravili su pjenušcem iz čaša s ugraviranim poznatim opatijskim motivom – Djevojkom s galebom, koje će gostima ostati na poklon kao jedinstveni suvenir i sjećanje na novogodišnji provod u Opatiji. Uz prigodni program na terasi najstarijeg hotela i zdravicu označen je i početak turističke godine s gostima koji su za novogodišnje blagdane pristigli u Opatiju. Program je vodila Karmen Vukov Colić, a glazbeni dio programa izveli su članovi Puhačkog orkestra Lovran.

Za novogodišnje blagdane u Opatiji je otvoreno 24 hotela, u kojima je Novu godinu dočekalo 4.500 gostiju. Najviše gostiju stiglo je iz Austrije, a slijede domaći gosti te gosti iz Italije, Slovenije i Njemačke.

Veliku fotogaleriju s tradicionalne novogodišnje zdravice pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »