FOTO: Polaznici glazbene igraonice “Girotondo” razveselili korisnike Doma za starije osobe u Voloskom

Objavljeno 17.03.2017.

girotondo nastup dom za starije volosko (1)

Djeca su glazbom i pjesmom razveselili štićenike i osoblje doma, a na kraju su im darovali cvijeće od papira koje su sama ručno izradila u glazbenoj školi. Prigodnu fotogaleriju pogledajte na ovom linku

girotondo nastup dom za starije volosko (3)

Volosko – Prošle srijede korisnicima Doma za starije osobe u goste su došli polaznici Talijansko glazbene igraonice “Girotondo” iz Glazbene škole “Mirković”, a svoj glazbeni program nazvali su “U susret proljeću”.

– Otpjevali su pet talijanskih i pet hrvatskih pjesmica, a učenice glazbene škole Evangelina Kovačić i Lina Vuković iz predškolskog razreda te Wally Lukanović (1.raz OGŠ) odsvirali su i nekoliko pjesmica na violini. Program s djecom pripremili su Doriana Saftić (odgajateljica predškolskog odgoja), učitelj violine Boris Bosanac te učiteljica Ljerka Šemeš koja je pripremala zbor i pratila djecu na klavijaturi, poručili su iz Glazbene škole “Mirković”.

Djeca su glazbom i pjesmom razveselili štićenike i osoblje doma, a na kraju su im darovali cvijeće od papira koje su sama ručno izradila u glazbenoj školi. Osoblje doma djecu i učitelje na kraju druženja počastili su fritulama i sokom.

Prigodnu fotogaleriju pogledajte na ovom linku

girotondo nastup dom za starije volosko (2)

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Vrati se natrag »