FOTO: Otvorena trgovina Nola natura – Zdravo, fino i domaće u samom centru Opatije

Objavljeno 17.03.2017.

trgovina natura nola opatija otvorenje (7)

Ugodno druženje dodatno su svojim nastupom oplemenile Kiki i Ella odnosno djevojke iz grupe The Blondes, a što je naš fotoreporter snimio pogledajte na ovom linku

IVana i Denis

IVana i Denis

Opatija – Brojni prijatelji i gosti uveličali su jučerašnje otvorenje trgovine Nola natura u prostoru bivše vinarije Zigante (Vjekoslava Spinčića 5). U hrabru poduzetničku avanturu, pod sloganom ‘fine food & wine shop’ krenula je Ivana Brkljačić Davčevski i njezin poslovni partner Denis Laginja, a prema njezinim riječima ovo je opatijski spoj finih proizvoda Like i Istre.

– Na već dobro poznatoj adresi svim ljubiteljima fine kapljice od sada možete kupiti rinfuzo nerafinirano Zigante maslinovo ulje, Demetra pekarske proizvode, organsku hranu, proizvode mljekare ‘Latus’, domaće čajeve i sokove, bezglutenske proizvode, energetske pločice, handmade čokolade, sireve i suhomesnate proizvode iz Like i Istre, proizvode od tartufa i brojne vrste brašna.

trgovina natura nola opatija otvorenje (6)

Uz navedeno i dalje u ponudi imamo flaširana vina, rinfuzo Zigante vina, rakije, čokolade i praline, a u našoj čajoteci možete pronaći veliki izbor raznih čajeva. Također, u ponudi nudimo basu, skutu i škripavac, zatim nepasterizirano mlijeko te brašna koja nabavljamo u Vižinadi koja se melju na hladni mlin te raznih drugih proizvoda iz svih krajeva Hrvatske koji se ne mogu pronaći u dućanima, kazala nam je Ivana Brkljačić Davčevski, koja zajedno s Kristinom Radovčić Kiki, arhiteksticom po struci, potpisuje dizajn prostora, dok je njihove ideje u stvarnost pretvorio Robi Cetina.

Ugodno druženje dodatno su svojim nastupom oplemenile Kiki i Ella odnosno djevojke iz grupe The Blondes, a što je naš fotoreporter snimio pogledajte na ovom linku

Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 19 sati, subotom od 8:30 do 13, a nedjeljom od 8,30 do 12 sati.

trgovina natura nola opatija otvorenje (9)

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »