FOTO: Održana prva ovogodišnja Ičićanska ljetna noć

Objavljeno 15.07.2017.

Žminjske i mažoretkinje grada Opatije, Zumba Chikaz, Trio Asi i Teddy Lion El Mariachi band nastupili su na prvoj ovogodišnjoj Ičićanskoj ljetnoj noći. Nekoliko fotografija koje smo snimili u Ičićima pogledajte na ovom linku

ičići – Prva ovogodišnja Ičićanska ljetna noć održana je preksinoć u lučici. Uvodni dio programa otvorile su Zumba Chikaz sa svojim nastupom, a nakon njih slijedila je izvedba Opatijskih mažoretkinja.

Kao gošće, nastupile su i Žminjske mažoretkinje, sve zajedno odličnim glazbenim i scenskim nastupom pod vodstvom trenerice Lori Kalčić. Gosti su tako mogli uživati u autentičnom melosu ovih krajeva, s obzirom da one spadaju u Plesnu udrugu Istre i Kvarnera, koju izuzetno uspješno vodi predsjednica Tanja Gašparić. Nekoliko setova glazbe domaćeg izričaja u izvedbi Trio Asi te latino i pop koju su pripremili Teddy Lion El Mariachi band privukli su mnoge goste koji su isto tako mogli probati ugostiteljsku ponudu restorana ”Aurora”, istaknula je Tatjana Bartolin, direktorica TZM Ičići.

Nekoliko fotografija koje smo snimili u Ičićima pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

Vrati se natrag »