FOTO: Na velikom skupu na mrkatu Fernando Kirigin pozvao birače da glas daju opciji za bolju Opatiju

Objavljeno 19.05.2017.

Podršku Kiriginu pružio je i predsjednik Glavnog odbora SDP-a Erik Fabijanić koji je podsjetio kako su to prije njega učinili i predsjednik stranke Davor Bernardić i predsjednik županijske organizacije Zlatko Komadina. Fotogaleriju sa skupa i koncerta Šajete pogledajte na ovom linku

Opatija – Velikim predizbornim druženjem na mrkatu, uz više od 150 prisutnih građana, koncert Šajete i frigane ribice, lijeva koalicija Za bolju Opatiju zaključila je sinoć svoju kampanju za lokalne izbore koji se održavaju u nedjelju 21. svibnja.

Posebno inspiriran i u ”dobroj formi” bio je Dražen Turina Šajeta koji je šokirao publiku kazavši im da će izvesti pjesmu od Dujmića, da bi ih nakon kratke neizvjesnosti opustio izvedbom hita Košulja plava Rajka Dujmića.

Aktualne političke teme Šajo je ubacio i u hrapavim glasom otpjevanu obradu Thompsonve uspješnice ”Lijepa li si”. U lokaliziranoj varijanti nazvanoj ”Opatijo, selo moje”, Šajeta je objasnio kako mirno može piti bevandu jer zna da će svi glasove dati – Nandu.

A sam Fernando Kirigin kao kandidat za gradonačelnika, okružen obitelji i članovima liste za Gradsko vijeće, zahvalio se na potpori kćeri i supruzi, ali i svima koji su ugradili svoje vrijeme i trud u kampanju SDP-a i partnera. Ponovio je ključne točke iz programa i pozvao sve birače da za dva dana izađu na biračka mjesta i odaberu opciju Za bolju Opatiju. Podršku Kiriginu pružio je i predsjednik Glavnog odbora SDP-a Erik Fabijanić.

– Dosad su Fernandu podršku u Opatiju došli dati predsjednik stranke Davor Bernardić, predsjednik županijske organizacije Zlatko Komadina, pa je red da prije kraja kampanje i predsjednik Glavnog odbora kaže koju riječ. Podržite ljude koji imaju stav, ideje i znanje za modernu i europsku Opatiju, rekao je Fabijanić.

Fotogaleriju sa skupa i koncerta Šajete pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , ,

Vrati se natrag »