FOTO: Kvizom na temu Rizici u domaćinstvu obilježen Svjetski dan prve pomoći @ Opatija

Objavljeno 10.09.2017.

Upravo su nesreće u domaćinstvu – mjestu u kojem se događa najveći broj nezgoda – glavna tema ovogodišnjeg Svjetskog dana prve pomoći, pa će se tom temom baviti i u Gradskom društvu Crvenog križa Opatija. Nekoliko fotografija koje smo jučer snimili pogledajte na ovom linku

Opatija – Svjetski dan prve pomoći, koji se diljem planete obilježava 9. rujna, jučer su prigodno „proslavili“ i članovi opatijskog Crvenog križa, koji su organizirali kviz na temu „Rizici u domaćinstvu“ u prostoru Kluba 60+, uz solidan odaziv sudionika.

Upravo su nesreće u domaćinstvu – mjestu u kojem se događa najveći broj nezgoda – glavna tema ovogodišnjeg Svjetskog dana prve pomoći, pa će se tom temom baviti i u Gradskom društvu Crvenog križa Opatija.

– Povodom obilježavanja ovogodišnjeg Svjetskog dana Prve pomoći, organizirat ćemo besplatne radionice na temu „Nesreće u domaćinstvu“ s ciljem upoznavanja najčeščih opasnosti u domaćinstvu i mjerama prve pomoći. Radionice će se provoditi u svim mjesnim odborima na području Liburnije, a zainteresirani građani mogu se prijaviti u GDCK Opatija na telefon 712-577 ili mail hck-opatija@inet.hr ili u svojim mjesnim odborima, javili su iz Crvenog križa Opatija.

Nekoliko fotografija koje smo jučer snimili pogledajte na ovom linku

D. Ž. / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , , ,

Vrati se natrag »