FOTO: Klapa Iskon održala izvrstan koncert pred prepunim Amfiteatrom @ Matulji

Objavljeno 17.07.2017.

U opće klapske klasike dečki iz klape Iskon predstavili su se vlastitim materijalom te obradama niza hitova hrvatske glazbene scene čime su osvojili naklonost brojne publike, koja ih je više puta nagrađivala ogromnim pljeskom tijekom koncerta. Fotogaleriju s koncerta koju ćemo uskoro dopuniti s novim fotografijama pogledajte na ovom linku

Matulji – Koncertom klape Iskon sinoć su otvorene Matuljske ljetne večeri. U iznimno nadahnutom koncertu priliku uživati je mogla brojna publika koja je ispunila tribina i zidiće u amfiteatru, ali i krov sportske dvorane.

U opće klapske klasike dečki iz klape Iskon predstavili su se vlastitim materijalom te obradama niza hitova hrvatske glazbene scene čime su osvojili naklonost brojne publike, koja ih je više puta nagrađivala ogromnim pljeskom tijekom koncerta.

Podsjetimo, jedna od najpoznatijih hrvatskih klapa osnovana je 2000. godine u Splitu, a ostvarila je više od tisuću nastupe diljem Hrvatske i suradnju s najistaknutijim glazbenicima u Hrvatskoj kao što su Gibonni, Luky, Neno Belan, TBF, Tedi Spalato i drugi.

Kulturne večeri u Matuljima nastavljaju se ove nedjelje, 23. srpnja, kada je na rasporedu Matulji Etno Jazz Festival, na kojem će se „kućnom bandu“ The Cats pridružiti jedna od najkvalitetnijih novih pjevačica na domaćoj glazbenoj sceni, Mia Dimišić, koja je osvojila top-liste pjesmom „Život nije siv“. Upravo taj hit, ali i pjesme „Sanjaj me“, „Slobodna“, „Budi mi blizu“ i druge, publika će moći čuti u originalnoj i u jazz varijanti, za što će se pobrinuti odličan glazbeni sastav koji čine Vedran i Zvjezdan Ružić, Spartaco Črnjarić, Branko Sterpin, Adriano Bernobić i Franjo Črnjarić, za ovu priliku pridružit će im se i jedan od ponajboljih hrvatskih gitarista Ivan Pešut dobitnik brojnih strukovnih nagrada.

Srpanjska događanja zaključit će u nedjelju, 30. srpnja, Večer klasike uz Jacquesa Houdeka u sklopu programa Trifonija music. Jedan od najboljih vokala domaće glazbene scene izvest će svoje verzije brojnih domaćih i svjetskih glazbenih hitova i evergreena, ali i skladbi iz domene klasične, odnosno ozbiljne glazbe…

Fotogaleriju s koncerta koju ćemo uskoro dopuniti s novim fotografijama pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »