FOTO: Kiša program preselila u Hangar – Uz brojne mališane i roditelje otvoren Matafun @ Matulji

Objavljeno 02.09.2017.

Matafunov ovogodišnji program započeo interaktivnom radionicom za djecu i odrasle u organizaciji zagrebačkog Artmobila, a zaključen gostovanjem zagrebačkog kazališta Tvornica Lutaka s predstavom „Hrabri mornar Popaj“, dok su glazbeni intermezzo između dva programa pružili članovi benda „Strangers“ premijernom izvedbom autorskih dječjih pjesama u kratkoj glazbenoj priči. Najzanimljivije dijelove sinoćnjeg otvorenja pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Matulji – Matulji Teatar Fest ili Matafun, kazališni festival za najmlađe, svoje drugo izdanje započeo je pod krovom Hangara umjesto pod otvorenim nebom Amfiteatra. Vrijeme sinoć nije bilo naklonjeno održavanju vanjskog programa, no šarmanta manifestacija nije izgubila na vrijednosti niti posjećenosti zatvaranjem „u četiri zida“.

Matafunov ovogodišnji program započeo interaktivnom radionicom za djecu i odrasle u organizaciji zagrebačkog Artmobila, a zaključen gostovanjem zagrebačkog kazališta Tvornica Lutaka s predstavom „Hrabri mornar Popaj“, dok su glazbeni intermezzo između dva programa pružili članovi benda „Strangers“ premijernom izvedbom autorskih dječjih pjesama u kratkoj glazbenoj priči.

Matafun se nastavlja danas, a program će u 18.30 sati otvoriti Artmobilova interaktivna radionica, nakon čega će se u 20 sati održati predstava „Hrvatska bajkovnica“ u izvedbi Teatra Naranča iz Pule.

Posljednjeg dana Matafuna, u nedjelju 3. rujna, nakon Artmobilove interaktivne zezaonice za djecu i roditelje u 18.30 sati, u 20 sati održat će se koncert za djecu „Crtić medo“ u izvođenju zagrebačkog sastava „Jazz Me Do“.

Najzanimljivije dijelove sinoćnjeg otvorenja pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Oznake: , , , , ,

Vrati se natrag »