FOTO: Frajle oduševile rasprodanu Crekvinu @ Kastav

Objavljeno 16.07.2017.

The Frajle su pokazale zašto su jedne od natraženijih izvođačica na ovim prostorima, a svojim su međunarodnim repertoarom i vrhunskom izvedbom dostojno nastavile ovogodišnji program koji se večeras, s početkom u 21 sat, nastavlja popularnim čakavskim mjuziklom ‘Sušak, Sušak’. Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

Kastav – Novosadske glazbenice okupljene u kvartetu The Frajle svojim su dvosatnim koncertom oduševile rasprodanu kastavsku Crekvinu. Potpomognute trojicom vrsnih glazbenika za klavijaturama, bubnjem i bas gitari te vrhunskom produkcijom, ove su popularne glazbenice oduševile pomno biranim repertoarom, fantastičnom glasovnom uigranošću i smislom za humor.

The Frajle su pokazale zašto su jedne od natraženijih izvođačica na ovim prostorima, a svojim su međunarodnim repertoarom i vrhunskom izvedbom dostojno nastavile ovogodišnji program koji se večeras, s početkom u 21 sat, nastavlja popularnim čakavskim mjuziklom ‘Sušak, Sušak’.

Ovaj duhoviti mjuzikl nastao u produkciji Studija Maraton, bit će po prvi puta izveden na otvorenoj pozornici i to na prepunoj Crekvini jer je izvedba u potpunosti rasprodana.

Sušak, Sušak prvi je mjuzikl pisan na čakavštini na specifičnom sušačkom dijalektu. On opisuje duhovitu i raspjevanu povijest Sušaka, njegovih stanovnika, osvajača i osloboditelja. U centru zbivanja je oštarija Barba Pave smještena u blizini starog sušačkog kolodvora. Kroz nju će prodefilirati galerija likova putem čijih ćete priča uvidjeti posebnost Sušaka te shvatiti zašto taj zaboravljeni dio grada zaslužuje našu ljubav i pažnju.

Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »