FOTO: Eklektična zvučna slika dua Majstorovića i Levačića ukovirena bubnjajućim kišnim kapima @ Kastav

Objavljeno 13.07.2017.

Zoran Majstorović i Kruno Levačić

Loža se pokazala kao dobra zamjena za planirane Peline, a kako je to izgledalo pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku. Program KKL-a nastavlja se večeras gostovanjem književnika Bekima Sejranovića u Vikotovoj bačvarije u 20 sati, uz slobodan ulaz.

Kastav – Kišni Ritam dvorišta spojio je u utorak navečer pod Ložom dvojicu vrhunskih jazz instrumentalista – Zorana Majstorovića i Krunu Levačića – koji su publici što je pod „stare volte“ pobjegla potjerana nevremenom i privučena dobrom glazbom, pružili dvosatnu svirku ispunjenu uzbudljivim i neočekivanim trenucima inspiracije i improvizacije.

Levačić na bubnjevima i udaraljkama te Majstorović na električnoj gitari, oudu, kamalu i efektima, odnosno Majstorović-Levačić duo stvara prilično eklektičnu zvučnu sliku u koju su u utorak navečer u programu Kastafskog kulturnog leta bile „ukomponirane“ i „dobujuće“ kišne kapi.

Loža se pokazala kao dobra zamjena za planirane Peline, a kako je to izgledalo pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Program KKL-a nastavlja se večeras gostovanjem književnika Bekima Sejranovića u Vikotovoj bačvarije u 20 sati, uz slobodan ulaz.

Davor Žic / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »