Feral se vraća i dovodi Smoju – Kvarnerska turneja knjiga Smijeh slobode i Razgovori sa Smojom @ Opatija, Kastav

Arhiva: Branko Mijić, Predrag Lucić, Dragan Ogurlić, Boris Pavelić i Boris Dežulović

Arhiva: Branko Mijić, Predrag Lucić, Dragan Ogurlić, Boris Pavelić i Boris Dežulović

Predstavljanje knjige o Feralu, Smijeh slobode, autora Borisa Pavelića te ”libra” Razgovori sa Smojom Borisa Dežulovića, upotpunit će i ”show” koji priprema feralovski duo Dežulović – Lucić.

feral_ovitak_2016

Kastav, Opatija – Knjiga ”Smijeh slobode”, već pomalo kultna ”povjesnica” još ”kultnijeg” lista Feral Tribune, narednih dana svojeg će autora i ključne protagoniste feralovskih vremena provesti na turneji kvarnerskim krajem.

Događanja će započeti u Kastvu, u petak 15. siječnja u 19 sati, u Šporovoj jami predstavljanjem 3. izdanja knjige ”Smijeh slobode – Uvod u Feral Tribune” na kojemu će uz autora, Borisa Pavelića, sudjelovati i čelnik izdavačke kuće Adamić Dragan Ogurlić, te feralaši Predrag Lucić i Boris Dežulović.

Potonji će dvojac u 20 sati na istom mjestu održati program ”Melodije smijeha i slobode, sit-down kabare”, a ulaznica za oba ova zadovoljstva stoji 30 kuna.

razgovori_smoje_2016

Dan kasnije, Dežulović će se predstaviti i kao autor, u Antikvarijatu Ex Libris u Rijeci, u 12 sati, gdje je organizirano predstavljanje 2. izdanja knjige ”Razgovori sa Smojom”, također u izdanju Adamića, na kojem će sudjelovati Dežulović, Lucić, Ogurlić i Željko Međimurec. Istog dana, u večernjim satima, organizirana je promocija knjige ”Smijeh slobode” u Omišlju.

Trodnevna događanja zaključit će u nedjelju, 17. siječnja program nazvan ”Matineja: Melodija Smoje i slobode. Razgovor s autorima”. U programu koji će u 12 sati započeti u Villi Angiolini, sudjeluju Boris Pavelić, Predrag Lucić, Boris Dežulović te predstavnici Izdavačke kuće Adamić.

Pokrovitelji programa su Primorsko-goranska županija, Grad Kastav, Općina Omišalj te Grad Opatija.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!