DND Opatija poziva umjetnike i kreativce da osmisle radionice koje će se održati u sklopu 11. Miće marunade @ Lovran

Objavljeno 12.09.2017.

Arhiva

– Ideja je u manifestaciju »Mića Marunada« uključiti što veći broj umjetnika koji će svojim sudjelovanjem kroz radionice, umjetničke akcije, izlaganja ili neki drugi način predložen od strane umjetnika približiti umjetnost djeci, utjecati na kreativnu atmosferu i potaknuti djecu da razviju osjećaj prema umjetnosti te upoznaju neke nove oblike i vještine izražavanja s kojima se još nisu susrela, poručili sz iz DND-a Opatija.

Lovran – Društvo „Naša djeca“ Opatija kao organizator tradicionalne jesenske dječje manifestacije »Mića Marunada« koja okuplja približno 500 mališana s područja cijele Liburnije, poziva umjetnike koji se bave slikarstvom kiparstvom, grafikom, fotografijom, plesom, glazbom, performansom i dr., da sudjeluju i okupljenim mališanima predstave svoj rad. Prijave se primaju do 1. listopada 2017.

– Ideja je u manifestaciju »Mića Marunada« uključiti što veći broj umjetnika koji će svojim sudjelovanjem kroz radionice, umjetničke akcije, izlaganja ili neki drugi način predložen od strane umjetnika približiti umjetnost djeci, utjecati na kreativnu atmosferu i potaknuti djecu da razviju osjećaj prema umjetnosti te upoznaju neke nove oblike i vještine izražavanja s kojima se još nisu susrela. U provedbi manifestacije veliki naglasak stavit će se na promoviranje rada i umjetničkog stvaralaštva svih autora koji sudjeluju. Sukladno predloženom programu (načinu uključivanja) organizator će osigurati adekvatan prostor, materijal i tehničke potrebe, dok je samo sudjelovanje volonterski doprinos umjetnika. Prijavu je potrebno dostaviti putem e-maila: dnd.opatija@gmail.com ili poštom na adresu Stubište Lipovica 2, 51410 Opatija, do 1. listopada 2017, poručili su organizatori iz DND-a Opatija.

– Prijava treba sadržavati prijedlog uključivanja (opis radionice, umjetničke akcije, izlaganja i sl.), tehničke potrebe, potreban materijal (okvirni troškovnik), max broj sudionika po radionici te kontakt (e-mail i broj mobitela). Sva pitanja vezana uz Poziv mogu se uputiti putem e-maila: dnd.opatija@gmail.com i na telefon 091/ 272 4430, dodali su iz DND-a Opatija.

N. C. / PodUčkun.net

Vrati se natrag »