Dječja radionica Male tajne za sretne njuškice održava se ovog četvrtka u Foliotu @ Matulji

Objavljeno 31.08.2017.

ilustracija

Kako su istaknuli organizatori, cilj radionice je učiti djecu odgovornom ponašanju prema životinjama te predstaviti nove sadržaje, ali i simpatičnu četveronožnu gošću iznenađenja.

Matulji – Besplatna dječja radionica „Male tajne za sretne njuškice“, koju Društvo za zaštitu životinja Rijeka provodi u suradnji s Foliotom – Centar za djecu i mlade Matulji u sklopu Tjedna otvorenih vrata, održat će se u četvrtak, 31. kolovoza u 19 sati u Foliotovu prostoru na adresi Kvarnerska cesta 4 (bivša autoškola).

Kako su istaknuli organizatori, cilj radionice je učiti djecu odgovornom ponašanju prema životinjama te predstaviti nove sadržaje, ali i simpatičnu četveronožnu gošću iznenađenja. Radionice su namijenjene predškolskom i ranijem osnovnoškolskom uzrastu, a u četvrtak se s programom započinje u 18 sati s kreativnom radionicom, nakon koje počinju Male tajne za sretne njuškice.

Društvo za zaštitu životinja je u nešto više od godinu dana održalo 140 radionica na kojima je prisustvovalo više od 2.900 djece te ostvarilo suradnju s brojnim osnovnim i srednjim školama, vrtićima i udrugama na području Primorsko-goranske županije.

Projekt Male tajne za sretne njuškice financijski podupire Dogs Trust, najveća dobrotvorna organizacija za skrb o psima u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Davor Žic / PodUčkun.net

Oznake: , , , , , ,

Vrati se natrag »