Besplatnim koncertom Vatre otvara se najveći disco klub na Kvarneru @ Opatija

Objavljeno 17.04.2017.

grupa_vatra_opatija_2014

Tom prigodom Grad Opatija i Festival Opatija u suradnji s opatijskim ugostiteljima (njih čak 16) i tvrtkom OFC agency građanima daruje besplatan koncert popularnog benda Vatra kojeg predvodi Ivan Dečak.

Opatija – Koncem ovog mjeseca ‘Stara dama’ postaje bogatija za Kulturno-turistički centar “Gervais” u kojem će se održavati brojne manifestacije, a posebno je zanimljivo što se u prizemlju nalazi veliki prostor namijenjen prvenstveno održavanju klupskih koncerata u koji stane čak nešto više od tisuću posjetitelja.

Svečano otvorenje KTC-a “Gervais” održat će se idućeg petka, 28. travnja, a iste večeri javnosti će po prvi puta vrata otvoriti i spomenuti najveći disco klub na Kvarneru. Tom prigodom Grad Opatija i Festival Opatija u suradnji s opatijskim ugostiteljima (njih čak 16) i tvrtkom OFC agency građanima daruje besplatan koncert popularnog benda Vatra kojeg predvodi Ivan Dečak. Svojim hitovima “Tango”, “Gorim” i ostalim pjesmama zasigurno će dignuti na noge brojne posjetitelje te time najaviti povratak noćnog života u Opatiju i izvan glavne ljetne sezone.

– Veliko nam je zadovoljstvo što dolazimo u Opatiju, a posebna nam je čast što ćemo imati priliku svirati upravo na otvorenju kluba za koji kažu da je najveći disco u regiji. Pozivamo vas sve na vatreno krštenje i veliku proslavu 18. rođendana našeg benda, rekao je frontmen Vatre, Ivan Dečak, najavljujući koncert u Opatiji.

Vrata disco kluba u sklopu KTC-a “Gervais” (iza hotela Imperial) otvorit će se 28.04. od 21:30h, a zabava će trajati do ranih jutarnjih sati. Ulaz, kao što je spomenuto, bit će besplatan za sve posjetitelje. Priprema se i iznimno bogati koncertni program u disco klubu KTC-a “Gervais” tijekom cijelog svibnja. Svake subote gostovat će neka od najpopularnijih imena hrvatske i regionalne glazbene scene, a detaljnije informacije o tome bit će otkrivene uskoro.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Vrati se natrag »